Cursuri Web Design

Cursuri Web Design – Mediul web este in continua dezvoltare de la an la an. Avand in vedere costurile relativ mici, in comparatie cu celelate medii de promovare, exista o migrare masiva a afacerilor spre mediul online. Din ultimele studii reiese ca numarul utilizatorilor de internet depaseste un miliard la nivel mondial. Mai bine spus internetul a devenit o necesitate atat pentru simplul utilizator cat si pentru oamenii de afaceri.

In ultimul an, in Romania, intre 40 si 50% dintre romanii cu varste intre 16-74 de ani au accesat Internetul cel putin o data pe saptamana. De asemenea joburile in acest domeniu sunt din ce in ce mai bine platite si profesionistii din ce in ce mai cautati.

Un studiu facut de Business Monitor International, publicat in primul trimestru al anului 2012, arata faptul ca intre 2009 si 2016 vizitatorii online-ului in Romania se vor dubla ca numar.

ProGraphics organizeaza cursuri web design structurate in doua module: cursuri web design incepatori si cursuri web design avansati.

Cursuri Web Design

Cursurile sunt impartite in doua module pentru o cat mai buna intelegere a notiunilor teoretice si, la el de important, dezvoltarea competentelor practice.

Modulul I- incepatori- se studiaza notiunile de baza pentru realizarea unui site web.

Modulul II- avansate- eficientizarea si imbunatatirea metodei de lucru cu ajutorul unor notiuni avansate.

Fiecare modul de cursuri web design studiaza atat notiunile teoretice cat si exemple practice. La sfarsitul fiecarui curs, cursantii vor primi o teme pentru acasa care va fi discutata cu trainerul in urmatoarea sedinta. Astfel, dupa parcurgerea acestor module,web design-ul nu va mai reprezenta o enigma pentru dumneavoastra.

Programa Cursuri Web Design

Puteti vedea programa pentru modulul I cursuri web design incepatori accesand link-ul programa cursuri web design incepatori.
Puteti vedea programa pentru modulul II cursuri web design avansati accesand link-ul programa cursuri web design avansati.

chart_webdesign
Statistici realizate in Romania in luna martie 2012

cursuri web design

 • CURS / GRUPA / NIVEL
  ORAR CURSURI
  LOCURI DISPONIBILE
  PROGRAMA
  DATA INCEPERE
  PRET CURS
 • NIVEL I INCEPATORI
  PROGRAM SEARA
  Luni: 19:00 - 22:00
  Miercuri: 19:00 – 22:00
  mai sunt 9 locuri disponibile
  la acest curs
  12.06.2017
  590 lei
 • NIVEL I INCEPATORI
  PROGRAM DIMINEATA
  Luni: 10:00 - 13:00
  Miercuri: 10:00 – 13:00
  mai sunt 5 locuri disponibile
  la acest curs
  26.06.2017
  590 ron
 • NIVEL II AVANSATI
  PROGRAM WEEKEND
  Sambata: 15:00 - 21:00
  mai sunt 9 locuri disponibile
  la acest curs
  17.04.2017
  590 lei
Completeaza formularul
Persoana fizica
Firma
Alege Grupa

Va rugam sa alegeti grupa dorita pentru a putea vizualiza locurile disponibile in sala de curs.

Aboneaza-ma la Newsletter
Alege-ti locul in sala de curs
Plateste

Dupa ce v-ati rezervat locul va asteptam la sediul nostru pentru plata.

Loc liber
Loc ocupat si platit
Loc rezervat/pending
Locurile libere se pot rezerva si apar cu iconita de rezervat / pending pana la achitarea primei rate pentru curs. Pentru un loc liber sau deja rezervat mai pot aplica si alte persoane, prima dintre acestea care achita (prin avans sau integral) cursul va avea locul oprit. Celelate persoane care au aplicat pentru locul respectiv vor fi reorientate catre alte locuri disponibile in sala de curs. Intrucat s-a intamplat, destul de des, sa rezervam locuri pentru unele persoane care mai apoi nu au ajuns la cursul respectiv am decis sa folosim acest sistem de rezervare a locurilor.

Ne puteti vizita si pe Facebook accesand link-ul cursuri web design facebook.

HOME   I   PROGRAPHICS   I   CURSURI   I   ORAR   I   PORTOFOLII CURSANTI   I   FAQs   I   TARIFE   I   INSCRIERI   I   BLOG   I   COMUNITATE   I   CONTACT
Copyright 2013 PROGRAPHICS TRAINING CENTRE All Rights Reserved.