Cursuri DTP

 Cursuri dtp – Adobe Indesign este un instrument esential pentru firmele de design, agentiile de publicitate, revistele, ziarele, editurile si designer-ii independenti din intreaga lume. Acest curs prezinta caracteristicile de baza si tehnicile care fac din aceasta aplicatie puternica de machetare un instrument distractiv si usor de folosit.

Cursuri DTP- cum se defasoara?

Modulul de cursuri DTP si Pre-Press se adreseaza atat incepatorilor si persoanelor care doresc sa se initieze in tehnica DTP si de machetare pentru tipar, cat si persoanelor cu ceva experienta si cu notiuni despre InDesign care doresc sa-si imbunatateasca nivelul de cunostinte. In cadrul acestui modul de cursuri DTP vi se vor prezenta:

• metodele si probleme care apar atunci cand se pregatesc documentele pentru tipar
• informatii mai putin cunoscute si cu cateva trucuri care vor eficientiza modul de lucru in Indesign
• optimizarea setarilor de PDF pentru a asigura un produs finit de calitate
• cum sa evitati greselile pregatind documentul corect de la inceput, acoperind constructia documentului, layout-ul, setari pentru gestionarea cernelei si optiunile de export
• procesele de prepress sunt, de asemenea,  acoperite, inclusiv verificarea documentului si exportul in fisiere PDF corespunzatoare.

Pe baza acestor notiuni acumulate in cadrul modulului de cursuri DTP se vor dezvolta aplicatii practice sub forma de teme (pentru acasa) si exercitii (in timpul cursului). Temele pentru acasa vor fi verificate, corectate si discutate cu profesorul de la curs. La finalul cursului veti avea abilitatea sa creati machete complexe de carti, brosuri, reviste si cataloage.

Modulul de cursuri DTP se desfasoara pe durata a 36 de ore (6 saptamani) si ofera atat notiuni introductive, de cunoastere a programului InDesign (interfata, personalizarea spatiului de lucru), importul imaginilor, editarea textelor, notiuni avansate de InDesign cat si informatiile necesare pentru a lucra corect si pentru a pregati documentele pentru tipar.

Programa cursuri DTP

Puteti descarca programa de studiu accesand linkul urmator cursuri InDesign.

Cursuri DTP

 • CURS / GRUPA / NIVEL
  ORAR CURSURI
  LOCURI DISPONIBILE
  PROGRAMA
  DATA INCEPERE
  PRET CURS
 • NIVEL GENERAL
  PROGRAM DIMINEATA
  Vineri: 10:00 - 16:00
  mai sunt 7 locuri disponibile
  la acest curs
  28.04.2017
  590 lei
 • NIVEL GENERAL
  PROGRAM INTENSIV
  Luni-Vineri: 13:00 - 17:00
  mai sunt 9 locuri disponibile
  la acest curs
  in curand
  590 lei
Completeaza formularul
Persoana fizica
Firma
Alege Grupa

Va rugam sa alegeti grupa dorita pentru a putea vizualiza locurile disponibile in sala de curs.

Aboneaza-ma la Newsletter
Alege-ti locul in sala de curs
Plateste

Dupa ce v-ati rezervat locul va asteptam la sediul nostru pentru plata.

Loc liber
Loc ocupat si platit
Loc rezervat/pending
Locurile libere se pot rezerva si apar cu iconita de rezervat / pending pana la achitarea primei rate pentru curs. Pentru un loc liber sau deja rezervat mai pot aplica si alte persoane, prima dintre acestea care achita (prin avans sau integral) cursul va avea locul oprit. Celelate persoane care au aplicat pentru locul respectiv vor fi reorientate catre alte locuri disponibile in sala de curs. Intrucat s-a intamplat, destul de des, sa rezervam locuri pentru unele persoane care mai apoi nu au ajuns la cursul respectiv am decis sa folosim acest sistem de rezervare a locurilor.

Ne puteti vizita si pe Facebook accesand link-ul cursuri DTP facebook.

HOME   I   PROGRAPHICS   I   CURSURI   I   ORAR   I   PORTOFOLII CURSANTI   I   FAQs   I   TARIFE   I   INSCRIERI   I   BLOG   I   COMUNITATE   I   CONTACT
Copyright 2013 PROGRAPHICS TRAINING CENTRE All Rights Reserved.