Cursuri AFTER EFFECTS

Cursuri Adobe After Effects

Cursuri Adobe After Effects – Adobe After Effects este una din cele mai bune platforme destinate celor care doresc crearea de motion graphics, acest aspect datorandu-se usurintei cu care poate fi invatat programul, asemanarea sa cu Photoshop-ul, dar si multitudinii de aplicatii in diversele domenii care utilizeza motion graphics. Toatea aceste caracteristici fac din After Effects unealta ideala, prin intermediul careia creativitatea fiecaruia poate fi pusa in miscare fara restrictiile uzuale impuse de tehnologie.

Cursul are ca scop prezentarea lucrului cu After Effects si aplicatiile sale in domeniul arhitecturii, design-ului,in industria filmului sau in domeniul publicitar dar si incurajarea unei exprimari artistice cat mai libere, avand ca rezultat la finalul cursului nu doar cunostine tehnice, ci si un inceput de portofoliu caracterizat de lucrari dinamice si creative.

Cursul este structurat intr-un singur modul si acopera functionalitatea After Effects, notiuni fundamentale de animatie, utilizarea si procesul de creare de asset-uri pentru scenele de lucru, metode si tehnici de animatie precum si notiuni de post-procesare. Acest curs foloseste sau va introduce notiuni si tehnici de lucru in Photoshop si 3D Max (familiaritatea cu aceste programe nu este necesara).

Puteti vizita sectiunea noastra de tutoriale After Effects accesand link-ul cursuri Adobe After Effects tutoriale

Ne puteti vizita si pe Facebook accesand link-ul cursuri After Effects facebook.

 

 

AfterEffects

 • CURS / GRUPA / NIVEL
  ORAR CURSURI
  LOCURI DISPONIBILE
  PROGRAMA
  DATA INCEPERE
  PRET CURS
 • GRUPA I
  NIVEL GENERAL
  PROGRAM WEEKEND
  Duminica: 15:00 - 21:00
  mai sunt 8 locuri disponibile
  la acest curs
  16.09.2017
  990 lei
Completeaza formularul
Persoana fizica
Firma
Alege Grupa

Va rugam sa alegeti grupa dorita pentru a putea vizualiza locurile disponibile in sala de curs.

Aboneaza-ma la Newsletter
Alege-ti locul in sala de curs
Plateste

Dupa ce v-ati rezervat locul va asteptam la sediul nostru pentru plata.

Loc liber
Loc ocupat si platit
Loc rezervat/pending
Locurile libere se pot rezerva si apar cu iconita de rezervat / pending pana la achitarea primei rate pentru curs. Pentru un loc liber sau deja rezervat mai pot aplica si alte persoane, prima dintre acestea care achita (prin avans sau integral) cursul va avea locul oprit. Celelate persoane care au aplicat pentru locul respectiv vor fi reorientate catre alte locuri disponibile in sala de curs. Intrucat s-a intamplat, destul de des, sa rezervam locuri pentru unele persoane care mai apoi nu au ajuns la cursul respectiv am decis sa folosim acest sistem de rezervare a locurilor.
HOME   I   PROGRAPHICS   I   CURSURI   I   ORAR   I   PORTOFOLII CURSANTI   I   FAQs   I   TARIFE   I   INSCRIERI   I   BLOG   I   COMUNITATE   I   CONTACT
Copyright 2013 PROGRAPHICS TRAINING CENTRE All Rights Reserved.