Cursuri 3D Arhitectura si Design Interior

Cursuri 3D : au ca scop atat prezentarea unor unelte si tehnici avansate de lucru cu 3D max cat si aplicatiile lor in domeniul arhitecturii, productiei publicitare sau a design-ului de produs. Modulul de cursuri 3D destinat in egala masura celor care abia acum fac cunostinta cu domeniile mai sus mentionate dar si utilizatorilor care au deja experienta in design sau arhitectura si doresc imbunatatirea rezultatelor. Programa de cursuri 3D este alcatuita astfel incat prin parcurgerea ei, la sfarsit, stapanirea programului 3DsMax va fi cu siguranta rezultatul obtinut. Se disting fata de alte cursuri 3D prin:

• multitudinea de aplicatii practice oferite cursantilor in timpul orelor de curs de catre traineri cu o ampla experienta in domeniu de cursuri 3D
• structura logica a modulului de cursuri 3D.
• analizarea lucrarilor efectuate de catre cursanti inafara orelor de curs pentru o mai buna intelegere a programului si pentru imbunatatirea si eficientizarea metodei de lucru.
Astfel, atmosfera rigida si sobra specifica altor cursuri 3D si comenzile extrem de complexe caracteristice 3DsMax devin accesibile si prietenoase. Fie ca sunteti un arhitect, designer profesionist sau un nou utilizator, ProGrapics va ofera toate “incredientele” pentru a ajunge sa utilizati 3ds Max-ul  ca si cum l-ati stii pe de rost.

Cursuri 3D- cursul 3DMAX arhitectura este structurat intr-un singur modul si prezinta:

• notiuni avansate de modelare si texturare in 3DsMAX,
• constructia unui set de environment, de materiale si editarea lor in 3D MAX
• setarea luminilor si notiuni de camera si randare folosind Vray si Mental Ray.

Aceste cursuri 3D necesita un nivel mediu de cunostinte in programul 3D max.

Programa Cursuri 3D

Puteti vedea programa pentru modulul de cursuri 3D accesand link-ul programa cursuri 3D.
Ulterior, dupa finalizarea modulului de cursuri 3D veti putea folosi cele mai avansate caracteristici ale 3ds Max -ului, si veti fi capabil de a crea modele 3D si randari de cea mai inalta calitate.
Mai mult, calificarea dumneavoastra oferita de Ministerul Muncii va garanta faptul ca abilitatile va vor fi luate în serios. Oricare ar fi traiectoria carierei tale, diploma obtinuta va plaseaza pe lista celor competitivi dezvoltand astfel un avantaj solid în piata locurilor de munca.

cursuri 3D

 • CURS / GRUPA / NIVEL
  ORAR CURSURI
  LOCURI DISPONIBILE
  PROGRAMA
  DATA INCEPERE
  PRET CURS
 • NIVEL II ARHITECTURA
  PROGRAM WEEKEND
  Duminica: 09:00 - 15:00
  mai sunt 6 locuri disponibile
  la acest curs
  10.09.2017
  990 lei
Completeaza formularul
Persoana fizica
Firma
Alege Grupa

Va rugam sa alegeti grupa dorita pentru a putea vizualiza locurile disponibile in sala de curs.

Aboneaza-ma la Newsletter
Alege-ti locul in sala de curs
Plateste

Dupa ce v-ati rezervat locul va asteptam la sediul nostru pentru plata.

Loc liber
Loc ocupat si platit
Loc rezervat/pending
Locurile libere se pot rezerva si apar cu iconita de rezervat / pending pana la achitarea primei rate pentru curs. Pentru un loc liber sau deja rezervat mai pot aplica si alte persoane, prima dintre acestea care achita (prin avans sau integral) cursul va avea locul oprit. Celelate persoane care au aplicat pentru locul respectiv vor fi reorientate catre alte locuri disponibile in sala de curs. Intrucat s-a intamplat, destul de des, sa rezervam locuri pentru unele persoane care mai apoi nu au ajuns la cursul respectiv am decis sa folosim acest sistem de rezervare a locurilor.

Puteti vizita sectiunea noastra de tutoriale 3D accesand link-ul cursuri 3D tutoriale.

Ne puteti vizita si pe Facebook accesand link-ul cursuri 3D facebook.

HOME   I   PROGRAPHICS   I   CURSURI   I   ORAR   I   PORTOFOLII CURSANTI   I   FAQs   I   TARIFE   I   INSCRIERI   I   BLOG   I   COMUNITATE   I   CONTACT
Copyright 2013 PROGRAPHICS TRAINING CENTRE All Rights Reserved.