Cursuri 3D Studio Max

Cursuri 3D Studio Max – Indiferent de industia in care este folosit, fie ca este in productia publicitatra, arhitectura, productia de jocuri sau film, 3D Studio Max este asociat cu standarde inalte de calitate al rezultatullui final. Acest aspect se datoreaza diversitatii de unelte pe care le pune la dispozitia artistilor, echilibrului dintre usurinta de utilizare a programului si complexitatea tool-urilor. Programul exista pe piata de mai mult de 10 ani, timp in care fiecare industie in care 3D Studio Max este utilizat, a beneficiat de modificari menite sa imbunatateasca rezultatele finale in paralel cu reducerea timpului investit pentru a obtine acel rezultat.

Datorita complexitatii si nivelulu avansat de dezvoltare a programului, centrul nostru de training organizeaza cursuri 3D Studio Max structurate in module diferite:

Cursuri 3D Studio Max Incepatori
•Cursuri 3D Studio Max Arhitectura
•Cursuri 3D Studio Max Gaming
•Cursuri 3D Studio Max Animatie

 

Cursuri 3D Studio Max– Modulul de incepatori

Este destinat celor care nu au avut contact cu programul 3D Studio Max, sau care au cunostinte minime si care doresc sa-si aprofundeze abilitatile in paralel cu o acumulare de experienta de lucru in 3D. Mai mult, acest modul este recomandat celor care doresc sa urmeze unul din modulele noastre specializate (modul 3D Studio Max Arhitectura, modul 3D Studio Max Gaming, modul 3D Studio Max Animatie). Acestea se bazeaza si dezvolta  pe notiunile acumulate in modulul de incepatori.

Modulul de incepatori isi propune sa familiarizeze cursantii cu interfata programului, sa introduca notiuni de modelare si tehnici de texturare. Este alcatuit dintr-un singur modul in care:

•se prezinta interfata programului 3D Studio Max

•sunt tratate tehnici si metode fundamentale de modelare

•sunt predate modalitatile de creare de texturi, shadere

•prezentarea notiunilor de baza pentru lighting

•sunt explicate notiunile de baza pentru render

•sunt introduse notiunile de baza pentru utilizarea Photoshopului

Programa cursuri 3D Studio Max Incepatori

Puteti descarca programa de studiu accesand linkul urmator cursuri 3D Studio Max incepatori.

cursuri 3D Studio Max

 • CURS / GRUPA / NIVEL
  ORAR CURSURI
  LOCURI DISPONIBILE
  PROGRAMA
  DATA INCEPERE
  PRET CURS
 • NIVEL I INCEPATORI
  PROGRAM SEARA
  Luni: 19:00 - 22:00
  Joi: 19:00 – 22:00
  mai sunt 2 locuri disponibile
  la acest curs
  24.07.2017
  990 lei
Completeaza formularul
Persoana fizica
Firma
Alege Grupa

Va rugam sa alegeti grupa dorita pentru a putea vizualiza locurile disponibile in sala de curs.

Aboneaza-ma la Newsletter
Alege-ti locul in sala de curs
Plateste

Dupa ce v-ati rezervat locul va asteptam la sediul nostru pentru plata.

Loc liber
Loc ocupat si platit
Loc rezervat/pending
Locurile libere se pot rezerva si apar cu iconita de rezervat / pending pana la achitarea primei rate pentru curs. Pentru un loc liber sau deja rezervat mai pot aplica si alte persoane, prima dintre acestea care achita (prin avans sau integral) cursul va avea locul oprit. Celelate persoane care au aplicat pentru locul respectiv vor fi reorientate catre alte locuri disponibile in sala de curs. Intrucat s-a intamplat, destul de des, sa rezervam locuri pentru unele persoane care mai apoi nu au ajuns la cursul respectiv am decis sa folosim acest sistem de rezervare a locurilor.

Ne puteti vizita si pe Facebook accesand link-ul cursuri 3D Studio Max facebook.

HOME   I   PROGRAPHICS   I   CURSURI   I   ORAR   I   PORTOFOLII CURSANTI   I   FAQs   I   TARIFE   I   INSCRIERI   I   BLOG   I   COMUNITATE   I   CONTACT
Copyright 2013 PROGRAPHICS TRAINING CENTRE All Rights Reserved.