Cursuri acreditate


Cursuri acreditate de Ministerul Muncii

ProGraphics Training Centre este centru de training autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.Compania are ca obiect de activitate organizarea cursurilor de initiere/specializare/perfectionare in domeniile:

Cursuri acreditate

 • Grafica Publicitara – cursuri acreditate
 • 3D Studio Max Gaming –cursuri acreditate
 • 3D Studio Max Arhitectura – cursuri acreditate
 • Adobe After Effects – cursuri acreditate
 • Web Design – cursuri acreditate
 • DTP si Pre-Press – cursuri acreditate
 • Zbrush – cursuri acreditate
 • Editare Video – cursuri acreditate
 • SEO – cursuri acreditate
 • Google AdWords – cursuri acreditate
 • Facebook Advertising – cursuri acreditate

Autorizatie-Prographics

Diploma

 

SCOPUL PROGRAPHICS
ProGraphics Training Centre isi propune sa revolutioneze domeniul training-ului din Romania astfel incat sa devina alegerea numarul 1 pentru cei care doresc cursuri acreditate de specialitate in grafica publicitara, dtp, web design, modelare 3D sau editare video. Ne propunem sa schimbam radical modalitatea de predare existenta pe piata de cursuri autohtona si sa aducem un important plus de interactivitate, volum de informatie si aplicatii practice la orele noastre astfel incat, la terminarea acestor cursuri, elevii absolventi sa poata lucra imediat intr-o agentie de publicitate, atelier de grafica sau firma de web design. Facem asta din pasiune dupa o experienta de peste 15 ani in domeniul publicitatii.

cursuri it

ECHIPA PROGRAPHICS
Echipa noastra este alcatuita din profesori formatori, certificati de CNFPA si Adobe avand multi ani de experienta in predarea de cursuri astfel incat cu siguranta veti invata de la cei mai buni. Lucrand o mare perioada de timp in agentii de publicitate cu renume, toti profesorii au experienta in lucrul efectiv cu programele studiate. Programa modulelor de cursuri este logica. Este conceputa in asa fel incat sa puteti aprofunda pe parcursul a 6 saptamani de curs toata materia si tehnicile de lucru predate. Principalul nostru scop este sa va oferim la orele de curs o experienta interesanta si interactiva care sa va stimuleze si sa va ajute sa avansati.

cursuri acreditate

DOTARI
Dotarile companiei ProGraphics reprezinta unul dintre punctele noastre forte si un principal aspect de diferentiere fata de alte centre de training. Avem trei sali de curs in centrul capitalei la piata Universitatii, langa magazinul “Muzica” dotate la standarde europene pentru a oferi cursantilor nostri un mediu de lucru propice performantei, comoditate si rapiditate in utilizarea programelor. Salile noastre sunt dotate cu proiectoare full HD, calculatoare de ultima generatie si monitoare mari (24 inch) pentru un spatiu de lucru specific programelor de grafica. De asemenea dispunem de materiale de suport pentru fiecare modul de cursuri predat la compania Prographics.

 

Pentru mai multe detalii despre cursurile ProGraphics va rugam accesati linkul urmator cursuri acreditate Prographics.

Pentru tutoriale interesante si materiale utile vizitati blogul nostru cursuri acreditate

Ne gasiti si pe pagina de Facebook accesand link-ul  cursuri acreditate facebook

HOME   I   PROGRAPHICS   I   CURSURI   I   ORAR   I   PORTOFOLII CURSANTI   I   FAQs   I   TARIFE   I   INSCRIERI   I   BLOG   I   COMUNITATE   I   CONTACT
Copyright 2013 PROGRAPHICS TRAINING CENTRE All Rights Reserved.